Måste ha! Acquizhen Good To Go Collection

 

 

Ju mer jag läser om produkterna från Acquizhen, desto mer sugen blir jag. Hur härligt låter det inte med ekologiska ingredienser som äpple, björnbär, papaya, vitt te, grönt kaffe och trollhassel? För att inte tala om företagets kloka filsosfi och miljöengagemang – Me like! 

Citerar från deras sida:

Dr med. Erich Schulte har gått i bräschen för hudvård och hudens förbättring i årtionden. Huden har alltid varit hans specialområde och det började med medicinsk forskning och klinisk vård vilket ännu sätter sin prägel på hans arbete med forskning och undervisning. När han skapade ACQUIZHEN´s hudvårdsproukter så tillämpade han modern vetenskaplig kunskap för att leverera aktiva ämnen som förekommer naturligt i växter i effektiva formuleringar.

”Den grundläggande forskning och utveckling av effektiv hudvård kräver en principfast holistisk grund, för hudvård bör inte bara bibehålla och förbättra din hud, men också förbättra din livsstil. Detta holistiska synsätt kräver att vi uppfyller en naturlig och organisk syn på hudvård och att det inte bara är en lyx utan en nödvändighet. ACQUIZHEN omfattar alla fördelarna med en effektiv hudvård baserad på en historia av traditionella naturliga och ekologiska ingredienser.”

Låter som ljuv musik i mina öron 🙂 Resekit finns att köpa här för 475 kr. Kan ju vara smart att testa lite först eftersom priset för varje produkt är ganska saftigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s