Nytt från Dr.Hauschka Med?

Trodde jag hade någorlunda koll på Dr.Hauschkas sortiment, men har uppenbarligen missat några produkter ur serien Dr.Hauschka Med. Vet inte hur länge de funnits på marknaden, men listas under ”Nytt i lager” i denna webshop. Tandkrämen Fortifying Mint har jag testat och den är rätt okej, men förutom tandkrämer hittar vi även munvatten, läppvårdskräm, kroppslotion och intensivkräm.

Sage Mouthwash innehåller extrakt från rataniarot, myrra och blodrot för att stärka tandköttet. Extrakt från salvia, ringblomma och läkemalva är stabiliserande och lugnande medan eteriska oljor ska ge fräsch andedräkt. Kostar ca 95 kr för 300 ml och finns bl a här

 

 

 Labimint Acute Lip Care ska svalka och lugna stramande läppar med hjälp av pepparmyntsolja samt färskpressad råsaft från ringblomma och röd solhatt. Salviaextrakt med sina rengörande egenskaper hjälper till att göra krämen ännu mer effektiv och jojobaolja mjukar upp och ger en len känsla. Kostar ca 95 kr för 5 ml och finns bl a här.

 

Ice Plant Body Care Lotion är främst anpassad för att lugna och vårda torr hud som kliar. Jojobaolja, avokadoolja, mandelolja, mango- och sheasmör kombineras med färskpressad juice av isört som bidrar med sina klådstillande och starkt fuktighetsbevarande egenskaper. Isörten hjälper också till att återställa och bevara hudens fuktighetsbalans. Kostar ca 265 kr för 200 ml och finns bl a här.

 

Intensive Ice Plant Cream liknar till viss del Body Care Lotion men är mest tänkt som intensivbehandling till särskilt torra hudpartier med benägenhet till klåda, irritation och fjällning. Hudens naturliga barriärfunktion stärks och krämen motverkar även känslan av stramande hud. Kostar ca 260 kr för 50 ml och finns bl a här.

                                                                                                                                                                                                       

 

Annonser

2 responses to “Nytt från Dr.Hauschka Med?

  1. Åh, munvatten har jag längtat efter länge! Vad spännande! Måste jag prova directly! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s