Nytt från i+m

Från och med förra veckan hittar man nu i+m Naturkosmetiks nya serie Special Care ute i butiker. Serien består av fyra produkter; ansiktsvatten, peeling, mask och tonad dagkräm. Har inte så stora erfarenheter av i+m’s ansiktsprodukter eftersom jag bara testat olika småprover, men av det lilla jag provat tycker jag de känts bra. Ansiktsprodukterna ur deras parfymfria serie Freestyle tyckte jag kändes särskilt mysiga. Dessutom doftade de lite svagt av härlig mandel. Denna nya serie låter också väldigt intressant. Har någon hunnit norpa nåt ex redan? (Finns t.ex. att köpa här)

Så här skriver de om produkterna:

Special Care Face Mask Avellana Rooibos ansiktsmask fyller på hudens fuktreserver samt utjämnar och mildrar fina linjer. Fettsyrerika växtoljor från avellananöt och argan i kombination med antioxidantrikt rooibosextrakt förnyar hudcellerna effektivt och ger en djup avslappning.

   Avellananötsoljan från de chilenska Anderna innehåller rikligt med flavonoider och den i växtriket ovanliga, omättade fettsyran palmitoleinsyran (omega 7). Den  har en viktig funktion i uppbyggandet av cellmembran och ger en snabb lindring för irriterad hud. 
   Sydafrikanskt rooibosextrakt innehåller ett stort antal essentiella mineraler och antioxidanter och är känt för sina antiinflammatoriska egenskaper.

Special Care Face Peeling Avellana Koriander peelingkräm med jojobakorn tar effektivt bort döda hudceller och rengör på djupet. Innehåller lugnande och starkt reparerande avellananötsolja som motverkar hudirritationer och korianderextrakt som förbättrar lystern samt har en vitaliserande verkan på huden. Efter Face Peeling Avellana Koriander blir huden slät och balanserad och tar lättare upp verksamma ämnen.

Special Care Teint Refresh Creme Carotin Vitamin E naturligt tonande ansiktscreme som ger en mild toning över tiden med hjälp av den karotenrika morotsoljan.Cremen innehåller även naturligt E-vitamin som bidrar till att hyn får en strålande fräsch look. Den exotiska kombinationen av vanilj och morot stimulerar sinnet och efterlämnar en diskret  doft på huden.

Energizing Splash Pomegranate Papaya ansiktsspray tillför ett varaktigt fukttillskott och ger ett omedelbart välbefinnande. Uppfriskande granatäpple och payapa berikar huden med näring och ny energi. Ansiktssprayen är en bekväm förfriskare i torra inomhusmiljöer, vid datorn, efter solbad och på resan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s