Tillfälle att köpa en bra bas

Ekoenkelt-Pernilla har lyckats nosa upp nedsatta priser på utvalda produkter från Eco Cosmetics i den här webshopen.  Kan ju vara bra att veta för er som funderar på att övergå till ekologiskt och naturligt, eller för er som är lite extra nyfikna billigare alternativ. Jag använder själv dessa produkter just nu; rengöringsgelén, rengöringsmjölken, ansiktsvattnet, fuktgivande ansiktskrämen och Face Treatment lotion. Måste säga att det är bra grejer till riktigt schyssta priser.

Annonser

2 responses to “Tillfälle att köpa en bra bas

 1. Hej!
  Har en fråga om dofter på ekoprodukter. Använder just nu ansiktsvård från Rosenserien. Tycker om resultatet av produkterna, men tycker att de dofter lite väl starkt, speciellt ansiktskrämen. Hur doftar dessa från EcoCosmetics. Är lite nyfiken på dessa. Andra tips på ekohudvård som inte dofter för mycket mottages tacksamt. De som jag har hittat är oftast anpassade för torr och känslig hy, jag har snarare åt det fetare hållet.
  Tack på förhand.

  • Hej Helena!
   Dessa doftar ganska milt, inte alls som Rosenseriens. Tänk dig typ doft på apoteksprodukter, nåt åt det hållet skulle jag vilja säga. För lite fetare hy passar nog rengöringsgelén och den fuktigivande ansiktskrämen bäst.

   Du har rätt i att många parfymfria varianter ofta inte är anpassade för fetare hy, tycker både estelle & thilds och i+m’s parfymfria varianter på ansiktskrämer är lite åt det fetare hållet. Logona har en parfymfri serie som heter FRI, men den vet jag inte riktigt hur den är, kanske kan du maila och fråga (finns hos http://www.renskonhet.com).

   De produkter jag testat från Mádara har inte heller doftat så mycket. Dom har bl.a. en serie för blandhy och en för fet hy, som kanske kan vara något. Vet att många gillar deras produkter. Själv gillade jag särskilt rengöringsskummet. Just nu har http://www.eleven.se 10 % rabatt på hela sortimentet, dom har t.ex. hela ansiktskit man kan köpa.

   Hoppas du hittar något som passar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s