Rich Hippie x2

Rich Hippie Utopia och Nirvana, 5 ml just nu 199 kr hos Classy Organic.

 

Utopia: ”En unisex doft som är fräsch, djup, upplyftande och sexig. En blandning av vildvuxen citrus, rosa grapefrukt samt Japansk yuzu.”

Nirvana: ”En unisex doft med varma maskulina toner och djup romantik. Innehåller extrakt av Indiskt sandelträ, Västindiskt vildvuxet lagerblad samt skal av Italiensk bergamott”

De här två som jag fick möjlighet att testa hade jag höga förväntningar på efter min bekantskap med parfymerna från Tsi-La. Dessvärre var det ingen av dofterna som jag kom särskilt väl överens med. Trots att jag verkligen försökte.

Utopia har direkt vid applicering en ganska fräsch citrusdoft som är svår att beskriva. Efter ett tag lägger sig en hel del och den doftar väldigt milt och lite träigt. Men liksom inte så ”parfymigt” som jag önskar.

Det känns verkligen att det är lagerblad i Nirvana. Det dominerar väldigt tydligt och blir too much för mig. För mig är det en ren maskulin doft. Även i den kan man ana doft av trä.

Testade båda på maken och de funkade bättre på honom än mig. Ska jag vara ärlig är det inga dofter jag föredrar på honom heller.

Roll-on-flaska i miniformat är perfekt att bära med sig i väskan för att kunna applicera extra under dagen. Tycker nog det behövs med Utopia, men inte Nirvana för den sitter ganska bra.

Bäst:  Praktiska flaskor och att Nirvana faktiskt sitter (trots att jag inte är så förtjust i den).

Sämst:  Eftersom mitt doftsinne inte föll för någon av dem så måste jag säga doften.

Betyg: 3 / 10

Motivering: För högre betyg måste jag gilla doften, oavsett om de sitter på en man eller kvinna. Båda passar män bättre enligt min mening. Utopia känns inte riktigt som jag tänker mig en parfym. Nirvana kanske funkar på en äldre herre. Är inte förtjust i att de doftar starkt av alkohol när man rollar på, men den lukten försvinner snabbt som tur är. Förpackningarna och att Nirvana sitter bra plockar i alla fall några poäng.

Köpa igen? – Möjligtvis i någon annan doft.

Läs mer Om produktrecensioner under fliken överst i bloggen

Parfymerna innehåller endast ekologiska och vildplockade växter och blommor i ekologisk alkohol.

Vill du testa Utopia för att se om den passar dig bättre? Maila mig till rosellabeauty@hotmail.se i så fall.

Jeanette ska få testa Nirvana. Vi får se om hon kommer bättre överens med doften.

Annonser

5 responses to “Rich Hippie x2

  1. Om hon får in Rock Star ska du slå till på den. Doftar mycket mer än Utopia, tex och sitter länge och är sexig, fräsch och söt på samma gång, typ. Tror att hon satsar på att ta in fler.

    • Ja, det var ju den du recenserade som lät så härlig 🙂 Är dock fortfarande väldigt insnöad på Tsi-Las härligheter, men önskar att de satt lite bättre (Kesu sitter iofs bra). Dom kostar ju trots allt en rejäl slant om man jämför med Rich Hippie.

  2. Pingback: Gröna Beautyåret 2010, part one |

  3. Pingback: Gröna Beautyåret 2010, part four |

  4. Pingback: Gröna Beautyåret 2010, part six |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s