Mette Picaut berättar om Tara Beauty Awards

På tal om att naturkosmetika inte står tillräckligt sig i konkurrensen  😉

Det här gillas. Bra gjort Mette, Grattis!

Pressmeddelande:

Vinstregn över M Picaut

Vann första pris i två kategorier
på Tara Beauty Awards 2010

 

M Picaut Swedish Skincare utsågs till vinnare i lyxkategorierna Oljeserum och Rengöring när Tara Beauty Awards 2010 presenterades. Bästa oljeserum utsågs till M Picaut Precious Oil och Bästa rengöring blev M Picaut Nourishing Cleanser.

I konkurrens med flera av världens största varumärken inom skönhet och hudvård har den svenska entreprenören och modellen Mette Picaut erhållit två prestigefyllda utmärkelser för sina produkter vid Tara Beauty Award 2010 i kategorin Lyx.

– För mig är detta ett genomslag och en bekräftelse på flera sätt. Mina produkter håller så hög kvalitet att de vann i jämförelse med Dior, Redken, YSL med flera. Kvalitet kostar och visst är vissa ingredienser dyra att köpa in, men mina konsumentpriser är övre mellanpris och mycket prisvärda, säger Mette Picaut, grundare och vd för M Picaut Swedish Skincare.

Tara har testat skönhetsprodukter från olika varumärken under hela året och har lagt extra fokus på de som riktar sig till kvinnor 40+, både i lyx- och i budgetklass. Allt som testats är nyheter för 2010, inklusive uppdateringar och nylanseringar.

– Idag är jag väldigt glad över att inte ha kompromissat med någon detalj utan vågat göra en hudserie som i alla delar förenar det bästa från forskningen och naturen. Under året som gått har många kunder hört av sig, de värderar verkligen hög kvalitet.

M Picaut Swedish Skincare lanserades i februari 2010. Produkterna är svensktillverkade och väl omskrivna av både skönhetsbloggare och svenska mode- och skönhetsmagasin.

 

Mette Picaut bidrar med sina egna ord och bilder här i bloggen:

  

”Och så var det dags för TARAs Beauty Awards utdelning på Nalen i Stockholm.

En stor del av beauty-Sverige var samlad, både distributörer från alla de stora märkena och journalister. Taras skönhetsredaktör Linnea Öst läste upp vinnarna i de olika kategorierna i allt från årets bästa mascara, ögoncreme osv..Plötsligt hör jag henne säga ”och nu till min egen personliga favorit Precious Oil från M Picaut” och mitt serum dyker upp på tavlan som vinnare av bästa oljeserum 2010. Det kändes verkligen helt otroligt!

Rengöringen vann också som bästa rengöringen i kategorin lyx 2010. Dubbla priser och jag är helt överväldigad att ett grönt märke tar sån plats i konkurrens med alla de riktigt stora aktörerna!”

Här är jag på väg upp på scenen för att ta emot pris tillsammans med de andra vinnarna

 

TARAs skönhetsredaktör Linnea Öst läser upp vinnarna en efter en

 

En glad vinnare

 

Väldigt fina rosa vinster blev det. Både rengöringen och serumet vann,-superkul!

 

Med härliga skönhetsredaktören och chefsredaktören på TARA

 

Håll utkik framöver efter 5 snabba till Mette Picaut, då det även vankas tävling!

Produkterna från M Picaut finns nu dessutom  till 20% rabatt hos Classy Organic. Najs! Flaskan med Precious Oil är jag vääldigt sugen på.

Annonser

3 responses to “Mette Picaut berättar om Tara Beauty Awards

  1. Pernilla/ekoenkelt

    Åh vilken glad nyhet! =)

  2. Verkligen kul att ett grönt märke kan konkurrera ut stora beautyjättar 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s