Krämig concealer från 100% Pure

100% Pure Fruit Pigmented Nourishing Concealer with SPF 20, Peach Bisque, 3 g för 205 kr hos Eleven.se.

”100% naturlig concealer som är framtagen med koffeinrikt grönt te, grönt kaffe och koncentrerat med kraftiga anti-aging-vitaminer, antioxidanter och näringsgivande svart vinbärsolja. Tillverkad med pigment från frukt och grönsaker. Innehåller inga syntetiska kemikalier, artificiella dofter eller andra otrevliga ingredienser.”

Egentligen beställde jag concealern som är som en filtpenna, men fick denna istället och orkade inte skicka tillbaka och hålla på. Inget jag ångrar i alla fall. Den här kostade lite mer och innehåller dessutom solskydd.

Formulan är krämig och lätt att smeta ut. Många concealers blir lätt lite torra och kakiga, den här gör istället huden mjuk och smidig hela dagen. Därför passar den utmärkt på t.ex torkande finnar och småsår.

Den döljer bra, men är kanske inte något för de mörkaste ringarna under ögonen eller de allra mest ilsket röda plitorna. Just under ögonen tycker jag den är väldigt bra eftersom många torrare varianter lätt lägger sig i vecken och gör att man ser ännu rynkigare ut. Jag upplever mer att den gör att huden ser slätare ut och dessutom ger den fin lyster, vilket gör att mörka ringar villas bort av ljusreflektionerna.

Söt hylsa, som tyvärr kladdar lite och skumapplikatorn är väl inte vidare bra heller.

Bäst: Krämig och lättarbetad. Inget kakigt resultat.

Sämst: Fick gärna täcka aningen mer.

Betyg: 9.5 / 10

Motivering: Den här är riktigt bra, något mer täckande och den hade den fått full pott. Applikatorn irriterar mig inte så mycket. Använder både den och en pensel. Gillar verkligen att den gör huden mjuk och ger fin lyster.

Ingredienser: Organic Green Tea, Organic Rose Hydrosol, Organic Green Coffee, Organic Rice Powder, May contain: Organic Peach, Organic Apricot, Organic Carrot, Organic Pomegranate,Organic Cocoa Bean, Organic Goji Berry, Organic Tomato, Aloe Vera, Organic Lavender, Organic Chamomile, Organic Rosehip Oil, Candelilla Wax, Vitamin E (a-tocopherol), Vitamin C (ascorbyl palmitate), Extracts of Organic Rosemary, Organic Oregano, Organic Thyme, Organic Grapefruit Seed, Organic Goldenseal, Sunscreen Active Ingredients: 15% Titanium Dioxide, 10% Zinc Oxide

Annonser

8 responses to “Krämig concealer från 100% Pure

  1. Åhå! Det här låter lockande. Nu påminde du mig att jag faktiskt äger den med penseln, och som jag helt har glömt av att recensera. Tack för det! Den med penseln är också riktigt bra, om jag inte minns fel.

  2. Har du testat nveys concealer? Vilken tycker du i sa fall ar bast? Eller ar de for olika for att jamfora?

    • Japp, jag har Nveys hemma också. Den är lite torrare än den från 100% Pure, men täcker nog snäppet bättre. Jag har t.o.m. använt båda samtidigt, det funkar nog allra bäst 🙂

  3. Tack för svar! Är nöjd med Nvey men man vill alltid testa nytt så kanske det blir ett köp i alla fall 🙂 Åker till New York i januari så då ska jag fylla väskan med 100% Pure. Är sugen på deras foundation.

  4. Tackar 🙂 Önskar dig också Gott Nytt År!

  5. Pingback: Gillar du recensioner? |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s