Obefintligt ha-begär och Pulpe de Vie

Jag satt och funderade på en sak; Om jag fick välja att testa precis vilken hudvårdsserie jag vill (och som finns i Sverige), vilken skulle det vara? Funderade och funderade, men faktiskt – jag har ingen aning! Jag tror inte att det finns en enda ansiktskräm eller rengöring som jag tänker att ”Den där MÅSTE jag bara testa”. Vad beror det på tro?

Visst, jag är självklart nyfiken och provar allt som kommer i min väg, men ibland känner man liksom ett sånt begär att man nästan skulle kunna göra vad som helst för att få lägga vantarna på produkten ifråga. Så kände jag t.ex. med primern från 100% Pure. Det saknas just nu.

Men se, den som söker hon finner:

Dom blev jag ju himla nyfiken på. Småsöta förpackningar fullproppade med frukt. Rengöringen ”Frimousse” presenterar sig så här:

I am made with 20% of fresh grapefruit and raspberry, directly bought from local french organic producers, from Corse and south of France.

Jag är oerhört svag för fruktiga saker, gulliga förpackningar och dessutom älskar jag ju Frankrike.

”Caresse Veloutée”, som ansiktskrämen heter, beskriver sig själv på följande sätt:

I am made of 30% Kiwi juice and peaches extract from the fresh and organic Mediterranean region’s fruits and a cocktail of lemon balm and mallow. I have 3 active moisturizers and anti-radicals: glycerin, hyaluronic acid and olives polyphenols, patented assets.

Adopt me! … Apply everyday on clean skin, I am like a real velvet caress.

Jaa, jag skulle gärna adoptera dig! Om det inte vore för att jag lovat mig själv att inte handla på ett tag. Surt.

Om du är lika sugen som jag, kan jag i alla fall meddela att de finns att köpa hos Indulge.se. Rengöringen kostar 155 kr för 125 ml och ansiktskrämen 270 kr för 40 ml.

Den här låter ju också spännande:

Sucré Frappé

En kombinerad mask och peeling. Man smetar på den, låter masken verka i 5 minuter och peelar sedan med hjälp av aprikoskärnor. 245 kr för 75 ml.

Och den här:

Lumière Gourmande

Skimrande bodylotion med doft av grapefrukt och svarta vinbär, även innehållande yoghurtprotein. Kan det bli mer somrigt? Kostar 215 kr för 150 ml.

Jag får nöja mig med att sukta och eventuellt skriva upp på kommande inköpslista. Har du testat någon av Pulpe de Vies produkter?

[Bilder lånade härifrån]
Annonser

10 responses to “Obefintligt ha-begär och Pulpe de Vie

  1. Åh, skimrande bodylotion! Jag är en sucker på sommaren för skimrande bodylotion! Vill ha!

  2. Ja, jag körde Mádaras skimmerlotion förra året. Den doftar banan, men det var något med doften som jag inte riktigt kommer överens med. Jag upplevde samma sak med duschgelen. I like it, men inte mer. Vore kul att testa en ny detta år!

  3. Ja, jag vill verkligen älska dem, och de ska vara naturliga dofter – men jag får någon känsla av syntetiskt. Vet inte varför? Nåja, kul det finns lite mer att välja på, om jag nu inte ska satsa på 100 % Pure´s glitter. I love it. Tack för provet. Tänk till våren och sommaren! OHH! ❤

  4. Och jag gillar Rosenseriens dofter. Har det kanske betydelse vems näsa som sniffar? 🙂

  5. Så är det, helt klart! Tycker att doften på RS produkter är god, men liite väl stark.

  6. Håller med om Madara och dofter – gillade t ex deras Babybalm jättemycket i konsistensen, men det dofter så starkt av björnklister att det känns helt uteslutet… övriga produkter har också väldigt skumma dofter som inte funkar för mig. Tyvärr. Den skimrande lotionen har jag dock testat och den är superhärlig, även om jag inte tyckte att den skimrade så jättemycket… men produkterna och förpackningarna är så fina och härliga ändå!

    • Gillar också förpackningarna och de produkter jag testat. Det är synd om doften gör att man inte kan tänka sig använda dem. För mig är det ett måste att trivas med doften. Är den inte så stark och försvinner snabbt så gör det inte så mycket, men dessa verkar ju ha ganska påträngande dofter. Synd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s