Om produktrecensioner

Produkter som förekommer i recensionerna är en blandning av sådant som skickats till mig i PR-syfte och sådant jag själv köpt. Omdömet påverkas över huvud taget inte åt något håll beroende på detta, utan är helt och hållet min egna bedömning av produkten i helhet. Jag lägger särskild vikt vid faktorer som förpackningens design och funktion, innehåll, doft, prisvärdhet, hur väl produkten fungerar och känslan när jag använder den. Utifrån hur väl produkten ifråga uppfyller dessa sätter jag ett samlat betyg från skalan 0 – 10.

0 = Totalt värdelös ur avseenden. 10 = En toppenprodukt som är väl värd varenda krona.

(Produkter recenserade före 101114  är betygsatta enligt systemet IG – MVG.)

Jag vill också vara tydlig med att jag  inte tar emot produkter i utbyte mot inlägg i bloggen. Får jag en produkt hemskickad väljer jag själv om jag ska skriva om den. Jag lämnar med andra ord inga garantier för att en hemskickad produkt omnämns i bloggen. Produkter jag skriver om ska vara intressanta både ur mitt och mina läsares perspektiv. Har ni produkter som ni önskar att jag ska testa? Kontakta mig då på rosellabeauty@hotmail.se.

Huvudregeln är att jag använder produkten minst en månad för att kunna ge en så rättvis bedömning som möjligt. Min avsikt är att på bästa möjliga sätt ge andra en bild av produkten och att man utifrån det (förhoppningsvis tillsammans med andra personers recensioner) kan avgöra om produkten är värd att lägga pengar på. Med andra ord, precis vad jag själv önskar få när jag läser en recension.

Enjoy!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s